Woods and Warner Projects

Greenwich

Residence

Woods & Warner were selected to create a restrained & intimate atmosphere in the Greenwich ground floor renovations. The primary reason for renovating was to open up the renovated 1930’s home (from the 70’s) & provide the growing family a functioning & practical home. Architectural in its initial conception as the build developed & the palette stayed true to its monochromatic behaviour the design team encouraged the owners to add vibrancy through furniture & finishing’s. The playful mix of mid century & contemporary furniture was the ultimate balance to living tastefully with a young family. Extracting vibrant colours in quirky one off furniture items created personality & a sense of a well lived in family home.

Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects
Woods and Warner Projects